LinerArtikel 1 - 11 van 11

Creëer de perfecte randen en omlijningen voor uw tattoo kunstwerken - schoon, precies en absoluut fantastisch!

De Cheyenne Safety Tattoo naaldmodules hebben transparante tips gemaakt van Lexan medische kunststof. Zij staan garant voor professioneel en vooral hygiënisch tatoeëren.
Het geïntegreerde membraan beschermt de tatoeëermachine en de tatoeagegreep tegen terugvloeien van inkt en doet zo de naam Cheyenne Safety alle eer aan.

Cheyenne Safety tatoeagenaaldmodules zijn sinds 2007 op de tatoeagemarkt en worden in Duitsland vervaardigd.

Ons doel is om het dagelijkse werk voor u als tatoeëerder zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken, daarom is een snelle wisseling mogelijk met deze tatoeage naaldmodules, zodat u uw werk niet onnodig lang hoeft te onderbreken en u zich volledig kunt concentreren op uw klant en uw tatoeagekunst.

Om te voldoen aan alle tattoo artiesten voor alle denkbare stijlen, vindt u deze tattoo naald modules in onze online shop in alle ontwerpen en configuraties - dus er is zeker de juiste tattoo naald voor elke tattoo kunst!

De Cheyenne Safety tatoeage naaldmodules worden geleverd in een verpakking van 10.
Als u veel tatoeëert of graag een paar naalden op voorraad heeft, kunt u de Cheyenne Safety tatoeagenaaldmodules ook krijgen in een praktische verpakking van 20 stuks.